Reparační stěrka Kiesel - SERVOPLAN KI 300 - 42063

Kód: 42063
1 761 Kč / ks 1 455 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Možnosti doručení
Reparační a výplňová stěrka na bázi cementu s přísadou polymerů vhodná pro vyrovnávání schodišťových stupňů, podest, děr a větších nerovností v podkladu a vysprávky a dále pro zhotovení spádovaných stěrek při libovolné tloušťce stěrkové vrstvy. Velmi rychle schnoucí, práce na dalších vrstvách podlahy lze zahájit za krátkou dobu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • optimalizované vlastnosti pro snadné zpracování
  • velmi rychle pochozí
  • jemná zrnitost
  • lze natáhnout i v tenké vrstvě
  • vhodná pod všechny podlahové krytiny a parkety
  • žádné omezení tloušťky vrstvy
  • nízké vnitřní pnutí
  • v kombinaci s Okamul RSG Plus vhodná jako zábrana proti pronikání vlhkosti

 

Vlastnosti a použití

Reparační a výplňová stěrka na bázi cementu s přísadou polymerů vhodná pro vyrovnávání schodišťových stupňů, podest, děr a větších nerovností v podkladu a vysprávky a dále pro zhotovení spádovaných stěrek při libovolné tloušťce stěrkové vrstvy. Velmi rychle schnoucí, práce na dalších vrstvách podlahy lze zahájit za krátkou dobu.

Servoplan Ki 300 je vhodný pro použití na podkladech jako cementové potěry, anhydritové potěry, beton, staré podklady, dřevotřískové desky (P3/P5/P7, OSB/2 a OSB/4 desky, podlahové krytiny z keramické dlažby, přírodního kamene a terasa, potěry z litého asfaltu (IC 10), xylolitové a magnéziové potěry a potěry z prefabrikovaných dílů

Určen pro použití pouze v interiéru, nelze použít jako nášlapnou vrstvu podlahy.

Servoplan Ki 300 lze v kombinaci s Okamul RSG Plus1 použít jako zábranu proti zvýšené vlhkosti na cementových podkladech jako jsou cementové potěry nebo beton před provedením stěrky s nalepenou elastickou nebo textilní podlahovou krytinou nebo parket (další podrobnosti jsou uvedeny v technickém listě výrobku Okamul RSG Plus)

Nenahrazuje izolaci pro stavební prvky v kontaktu se zeminou podle DIN 18533 a Izolace vnitřních prostor DIN EN 18534.

 

* Doba schnutí je vztažena na 20°C a 65% relativní vzdušné vlhkost. Vyšší teploty a nižší vlhkost vzduchu tyto hodnoty odpovídajícím způsobem zkracují, nižší teploty a vyšší vlhkost vzduchu je prodlužují.

 

Příprava podkladu

Podklad musí být vyzkoušen a připraven podle VOB díl C, DIN 18 352, DIN 18 356 a DIN 18365 a podle současného stavu úrovně techniky. Podklady musí být předem ošetřeny podle technického listu BEB „Posuzování a příprava podkladů“ a podle technického listu TKB 8. Podle typu podkladu a způsobu používání hotové podlahy je třeba provést přednátěr pomocí Okatmos EG 20, Okatmos UG 30, Okatmos DSG, Bakit PV-Universal, Okamul PU-V schnell nebo Okapox GF. Musí být zajištěno použití systémové skladby výrobků.

 

Zpracování

Servoplan Ki 300 smíchejte s čistou, studenou vodou a pomocí elektrického míchadla míchejte při maximálně 600 ot./min. na požadovanou konzistenci a dokud z hmoty nezmizí hrudky. Namíchejte vždy jenom takové množství hmoty, které dokážete zpracovat během cca. 15 až 20 minut. Opětovným zamícháním hmoty během doby zpracovatelnosti jí lze o něco prodloužit. Po cca. 20 - 30 minutách lze na stěrce provádět další práce, vyhladit jí nebo řezat hrany.

 

Důležité upozornění

Během schnutí zabraňte osvitu přímým slunečním zářením a průvanu.

Nemíchejte s jinými vyrovnávacími hmotami.

 

SPOTŘEBA

1,5 kg/m2 na 1 mm tloušťky vrstvy.

 

ČIŠTĚNÍ

Nářadí a stroje očistěte ihned po použití vodou.

 

UPOZORNĚNÍ

Uvedené údaje, zvláště návrhy na zpracování a použití našich výrobků jsou založeny na našich znalostech a zkušenostech. Z důvodu různorodosti materiálů a pracovních podmínek doporučujeme v každém případě provést dostatek zkušebních vzorků pro ověření vhodnosti našich výrobků pro zamýšlený pracovní postup a účely. Vydáním tohoto technického listu ztrácejí všechna předchozí vydání platnost. Dbejte na dodržování pokynů uvedených v technickém listu výrobku a v bezpečnostních listech na internetových stránkách www.kiesel.cz.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství
Záruka: 6 měsíců
Hmotnost: 25 kg
Výrobce: KIESEL
Barva: šedá
Použití: interiér
Tloušťka vrstvy: žádná omezení
Zatížitelnost pojezdem kolečkových židlí: vhodná od tloušťky vrstvy 1 mm
Množství přidávané vody *: cca. 5,00 - 5,5 l na 25 kg suché směsi
Doba vyzrávání: žádná
Doba zpracovatelnosti *: 15 - 20 minut
Pochozí *: po cca. 30 minutách
Pokládka podlahové krytiny*: po cca. 1 hodině
Podlahové vytápění: vhodný
GISCODE: ZP 1 nízký obsah chromátů podle TRGS 613
EMICODE: EC 1Plus podle GEV
Skladování: skladovat v suchu skladovatelnost cca. 6 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: