Výstužná vlákna do stěrky Kiesel - 60329

Kód: 60329
330 Kč / ks 273 Kč bez DPH
Skladem (23 ks)
Možnosti doručení
Výstužná vlákna do stěrky Kiesel.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • snadno se přimíchávají do připravené stěrkové hmoty
  • zvyšují pevnost stěrky v tahu a v ohybu
  • zlepšují smykovou pevnost a přilnavost stěrky
  • minimalizují vznik trhlin při aplikaci stěrky na kritických, labilních podkladech
  • vytváří homogenní, třírozměrnou ztužující strukturu
  • použití vláken neovlivňuje rozliv stěrky

 

Vlastnosti a použití

Velmi pevná skelná vlákna typu AR odolná proti účinku alkalických látek. Vlákna se přimíchávají do stěrkových hmot Servoplan S 111, Servoplan P 200 Plus, Servoplan Ki 1, Servofix FG a Servoalpha AF 1000. Po přimíchání výztužných vláken se zvyšuje pevnost stěrkových hmot v tahu, ohybu a smyku a současně se zvyšuje jejich přilnavost. Přimíchání výztužných vláken do stěrky je velmi snadné. Po vytvrdnutí stěrky vytvoří vlákna uvnitř stěrkové vrstvy homogenní, třírozměrnou ztužující strukturu. Díky ztužujícím vláknům Kiesel se minimalizuje tvorba trhlin ve stěrkové vrstvě při aplikaci na labilních, obtížně zpracovatelných podkladech a zvyšuje se spolehlivost provedené práce.

 

Příprava podkladu

Podklad musí být vyzkoušen a připraven podle VOB díl C, DIN 18 352, DIN 18 356, DIN 18 365 a podle současného stavu úrovně techniky. Podklad je třeba předem ošetřit podle technického listu BEB „Posuzování a příprava podkladů“ a podle technického listu TKB-8.

 

Zpracování

Příslušnou stěrkovou hmotu namíchejte podle technických pokynů tak, aby vznikla hmota neobsahující hrudky. Do takto připravené stěrkové hmoty nasypte v příslušném poměru, uvedeném dále v odstavci „Spotřeba“ výztužná vlákna Kiesel a smíchejte na homogenní hmotu. Po uplynutí doby zrání stěrky znovu promíchejte. Stěrkovou hmotu nanášejte na podklad pomocí zednické lžíce nebo hladítka.

 

Spotřeba

1 pytel po 250 g na 25 kg stěrkové hmoty.

 

UPOZORNĚNÍ

Uvedené údaje, zvláště návrhy na zpracování a použití našich výrobků jsou založeny na našich znalostech a zkušenostech. Z důvodu různorodosti materiálů a pracovních podmínek doporučujeme v každém případě provést dostatek zkušebních vzorků pro ověření vhodnosti našich výrobků pro zamýšlený pracovní postup a účely. Vydáním tohoto technického listu ztrácejí všechna předchozí vydání svoji platnost. Dbejte na dodržování pokynů uvedených v technickém listu výrobku a v bezpečnostních listech na internetových stránkách www.kiesel.cz.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.25 kg
Výrobce: KIESEL
Barva: průsvitná, bělavá
Báze: skelná vlákna typu AR dle normy DIN 1259-1
Délka vláken: 6 - 12mm
Skladování: v suchu a chladu, doba skladování není omezena

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: